SKUP SPÓŁEK WARSZAWA

Kupię zadłużoną spółkę

Skup zadłużonych spółek z o.o.

Jak przebiega zakup zadłużonej spółki?

1. Gdy zgłasza się do nas właściciel zadłużonej spółki by móc ją sprzedać, to w roli kupującego zadłużoną spółkę występujemy my lub szukamy dla niego nabywcy, który wykupi udziały w jego spółce. Z naszej strony sprzedający może liczyć na przygotowanie wszelkich niezbędnych dokumentów.
  2.  Procedura przeniesienia praw zadłużonej spółki z o.o. jest stosunkowo prosta i odbywa się koniecznie w obecności notariusza. Przygotowujemy akt notarialny albo poświadczenie umowy zbycia udziałów. Sprzedający zadłużoną spółkę zrzuca się siebie ogromny ciężar finansowy i psychiczny, może również odzyskać część pieniędzy – głównie zależy to od wielkości zadłużenia spółki.
  3.  Po nabyciu przez nas lub przez znalezionego nabywcę udziałów w spółce umożliwiających pełną kontrolę następuje odwołanie członków Zarządu i powołanie w ich miejsce nowego składu. Udzielane jest absolutorium zarządowi na czas wykonywania przez niego czynności.
  4.  Jeżeli zachodzi taka potrzeba to zmieniamy nazwę oraz siedzibę zadłużonej spółki. Następnie jeżeli jest taka konieczność uzupełniamy PKD i podwyższamy kapitał zakładowy spółki.
  5.  Finalnym etapem jest przejęcie protokołem pełnej dokumentacji zadłużonej spółki. Następnie pozostaje jedynie przygotowanie odpowiednich dokumentów do KRS, GUS, US oraz ZUS-u.

Kupię zadłużoną spółkę z o.o.

jaki skup spółek nas interesuje?

Skupujemy zadłużone spółki, które mają zaległości w płatnościach względem klientów i dostawców, banków, Zakładu Ubezpieczeń Społecznych i Urzędu Skarbowego. Interesuje nas również zakup spółek w stanie upadłości, w stanie likwidacji, a także takich, które są w trakcie kontroli. Skupujemy także spółki z leasingami, zagubioną dokumentacją, czy zagubionym majątkiem. Jesteśmy zainteresowani również skupem tzw. czystych spółek, czyli takich, które nie mają historii, nie zatrudniają pracowników, obrotów, ani zaległości finansowych.

Korzyści ze sprzedaży zadłużonej spółki:

• Pomoc doświadczonych specjalistów
  • Zminimalizowanie strat
  • Szybkie rozwiązanie problemu
  • Pozbycie się ciężaru finansowego i psychicznego

Likwidacja spółki

Niestety zdarzają się sytuacje, że jest to jedyne sensowne rozwiązanie. Chętnych na zakup udziałów spółce brak, a zobowiązania wobec klientów, banku, czy dostawców rosną. Likwidacja spółki nie jest jednak procesem łatwym. Na początek należy przygotować protokoły, uchwały, podziały, a także odpowiednie wnioski do KRS, ZUS, US, Banków i innych instytucji. Nasza kancelaria zajmuje się tym na co dzień, dlatego mamy tym duże doświadczenie.

o

Sprzedam gotową spółkę z o.o.

Przy sprzedaży gotowej spółki naszym klientom gwarantujemy:
  • Kompleksowe usługi – przygotowujemy całą transakcję od początku do końca, umawiamy spotkanie z notariuszem, przeprowadzamy wszelkie niezbędne aktualizacje wpisów, możemy założyć również rachunek bankowy.
  • Bezpieczeństwo transakcji – jesteśmy uznaną firmą na rynku z wieloletnim stażem. Wszystkie oferowane przez nas spółki są wolne od jakichkolwiek zobowiązań. W trakcie spotkania u notariusza otrzymujecie Państwo gwarancję na piśmie, że dana spółka jest czysta.
  • Sprawność działania – aby kupić od nas gotową spółkę z o.o. wystarczy się do nas zgłosić. Przygotowania do nabycia praw przez klienta leżą po naszej stronie, co załatwiamy bardzo szybko. Podpisanie umowy w obecności notariusza zajmuje około godziny.

Oferujemy na sprzedaż gotowe spółki z o.o.:

• gotowe spółki posiadają niezbędne numery KRS, REGON, NIP, VAT, VAT-EU
  • spółki na sprzedaż posiadają zaświadczenie o niezaleganiu wobec Urzędu Skarbowego
  • gotowe spółki nie prowadziły działalności gospodarczej, nie zatrudniają żadnych pracowników
  • gotowe spółki z o.o. nie posiadają długów i zobowiązań, nigdy nie były podpisane żadne umowy
  • spółki w sprzedaży nie posiadają rachunku bankowego

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani kupnem gotowej spółki z o.o. zapraszamy do kontaktu drogą elektroniczną lub telefonicznie. Umówimy się na spotkanie i znajdziemy idealną, gotową spółkę, dzięki której szybko będziecie mogli Państwo rozpocząć działalność.

KUPIĘ ZADŁUŻONĄ SPÓŁKĘ WARSZAWA

Chętnie kupię zadłużoną spółkę z o.o.

lub sprzedam gotową spółkę

Skup zadłużonych spółek – to nasza specjalność!

Jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Skontaktuj się z nami!

Adres: Al. Jerozolimskie 85/21,