OBSŁUGA PRAWNA FIRM WARSZAWA

Formularz

Obsługa prawna firm

Każda firma, która chce się liczyć na rynku prędzej, czy później będzie musiała sięgnąć po wsparcie prawników. Profesjonalna obsługa prawna to bardzo ważny element w każdej działalności gospodarczej. Działania naszej kancelarii skierowane są przede wszystkim do firm.

Przedsiębiorstwa w tym zakresie mogą liczyć z naszej strony m.in. na:

• kompleksową, stałą lub doraźną (w zależności od zapotrzebowania) obsługę prawną
  • doradztwo w kwestii wyboru formy działalności gospodarczej, jak również pomoc przy jej zakładaniu
  • opracowanie umów spółek, statutów, regulaminów, aktów założycielskich
  • reprezentowanie klienta w trakcie postępowań przedsądowych i sądowych
  • reprezentowanie klienta przed organami rejestrowymi, także Krajowym Rejestrem Sądowym
  • przygotowanie opinii prawnych, tworzenie umów gospodarczych oraz negocjacje

Wieloletnia obecność na rynku pozwoliła nam na dokładne poznanie mechanizmów prawa gospodarczego w praktyce i zdobycie bezcennego doświadczenia. W przypadku każdego podmiotu gospodarczego możemy przeprowadzić audyt, który pozwoli nam na zapoznanie się z problemami przedsiębiorstwa i zaproponowanie optymalnych rozwiązań z zakresu naszej działalności.Oferowana przez nas obsługa prawna firm obejmuje również skup zadłużonych spółek oraz sprzedaż gotowych spółek. Jesteśmy w stanie płynnie przeprowadzić naszych klientów przez skomplikowany proces przeniesienia praw do spółki, co pozwala zaoszczędzić im mnóstwo czasu i nerwów, a także odzyskać część zainwestowanych pieniędzy.W imieniu klientów zajmujemy się również windykacją wierzytelności, doradzamy i reprezentujemy w sporach z innymi przedsiębiorcami, przed sądami i urzędami. Na nas zawsze można liczyć. Udzielamy pomocy prawnej zarówno w konkretnych projektach biznesowych, jak i w ramach stałych umów doradczych – jesteśmy w tej kwestii elastyczni.Nasi doradcy są doskonałymi specjalistami prawa gospodarczego i handlowego. Cechuje ich duża wiedza, lata praktyki, wytrwałość i kreatywność. Dzięki temu nasi klienci mogą liczyć za każdym razem na usługi bardzo wysokiej jakości.

Prześlij do nas niezobowiązujące zgłoszenie albo zadaj pytanie o nasze usługi.

Odpowiemy tak szybko jak będzie to możliwe

Al. Jerozolimskie 85/21,