SPRZEDAM GOTOWĄ SPÓŁKĘ z o.o. WARSZAWA

Sprzedam gotową spółkę z o.o.

Spółki z o.o. na sprzedaż

Jednym z głównych obszarów naszej działalności jest sprzedaż gotowych spółek z o.o.. Klient kupuje od nas gotową spółkę, bez historii i jakichkolwiek zobowiązań. To praktyczne rozwiązanie dla tych, którzy chcą szybko rozpocząć działalność lub ruszyć z inwestycją. Nie ma w tym przypadku wielu formalności, cała procedura jest niezwykle prosta i przebiega bardzo szybko, nie tracą Państwo czasu na zbędne formalności przy zakładaniu spółki.

W Internecie na pewno jest dużo ogłoszeń o brzmieniu „sprzedam spółkę z o.o. Warszawa” albo „oferuję gotowe spółki” ale w sumie  jest tylko kilka kancelarii, którym można w tej kwestii zaufać. Należy pamiętać, że od kupna dobrze przygotowanej gotowej spółki często zależy jej przyszły los firmy. Nie ma powodu aby stwarzać sobie niepotrzebnie zagrożenie z powodu niewiedzy bądź braku profesjonalizmu sprzedającemu spółki.

Oferujemy na sprzedaż gotowe spółki z o.o.:

• gotowe spółki posiadają niezbędne numery KRS, REGON, NIP, VAT, VAT-EU
  • spółki na sprzedaż posiadają zaświadczenie o niezaleganiu wobec Urzędu Skarbowego
  • gotowe spółki nie prowadziły działalności gospodarczej, nie zatrudniają żadnych pracowników
  • gotowe spółki z o.o. nie posiadają długów i zobowiązań, nigdy nie były podpisane żadne umowy
  • spółki w sprzedaży nie posiadają rachunku bankowego
  • zazwyczaj gotowe spółki dysponują minimalnym kapitałem zakładowym 5000 zł
  • spółki posiadają praktycznie wszystkie dostępne PKD z różnych branży

Przed dokonaniem transakcji, gdyby klient sobie życzył, istnieje możliwość uzyskania dla sprzedawanej spółki z o.o. dodatkowych wpisów, np. EORI, czy też założenie konta bankowego.

Zajmujemy się kompleksowo wszelkimi formalnościami, klient musi podjąć tylko jedną decyzję – tak – kupię spółkę z o.o. Reszta leży po naszej stronie. Po sfinalizowaniu zakupu gotowej spółki można od razu podpisywać umowy (z dostawcami, klientami, partnerami), wystawiać faktury itd.

Prawda, że wygodnie jest kupić spółkę z o.o. ?

Sprzedam gotową spółkę z o.o.

czyli, co potrzebujemy do sporządzenia umowy sprzedaży?

Aby przygotować dokumenty dotyczące sprzedaży gotowej spółki będziemy potrzebować skanów dowodów osobistych nabywców oraz informacje na temat tego, jaki procent udziałów nabywają poszczególne osoby, a także dane członków nowego zarządu – imiona, nazwiska, numery PESEL. Następnie z kompletem dokumentów umawiamy się z notariuszem.

Ty kupujesz gotową spółkę z o.o.

a my gwarantujemy:

• Kompleksowe usługi – przygotowujemy całą transakcję od początku do końca, umawiamy spotkanie z notariuszem, przeprowadzamy wszelkie niezbędne aktualizacje wpisów, możemy założyć również rachunek bankowy.
  • Bezpieczeństwo transakcji – jesteśmy uznaną firmą na rynku z wieloletnim stażem. Wszystkie oferowane przez nas spółki są wolne od jakichkolwiek zobowiązań. W trakcie spotkania u notariusza otrzymujecie Państwo gwarancję na piśmie, że dana spółka jest czysta.
  • Sprawność działania – aby kupić od nas gotową spółkę z o.o. wystarczy się do nas zgłosić. Przygotowania do nabycia praw przez klienta leżą po naszej stronie, co załatwiamy bardzo szybko. Podpisanie umowy w obecności notariusza zajmuje około godziny.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani kupnem gotowej spółki z o.o. zapraszamy do kontaktu drogą elektroniczną lub telefonicznie. Umówimy się na spotkanie i znajdziemy idealną, gotową spółkę, dzięki której szybko będziecie mogli Państwo rozpocząć działalność.

skup spółek

Chętnie sprzedam gotową spółkę z o.o.

skontaktuj się z nami

Sprzedaż gotowych spółek – to nasza specjalność!

Jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Skontaktuj się z nami!

Adres: Al. Jerozolimskie 85/21,