OBSŁUGA PRAWNA FIRM WARSZAWA

Każda firma, która chce się liczyć na rynku prędzej, czy później będzie musiała sięgnąć po wsparcie prawników. Profesjonalna obsługa prawna to bardzo ważny element w każdej działalności gospodarczej. Działania naszej kancelarii skierowane są przede wszystkim do firm.

Przedsiębiorstwa w tym zakresie mogą liczyć z naszej strony m.in. na:

• kompleksową, stałą lub doraźną (w zależności od zapotrzebowania) obsługę prawną
  • doradztwo w kwestii wyboru formy działalności gospodarczej, jak również pomoc przy jej zakładaniu
  • opracowanie umów spółek, statutów, regulaminów, aktów założycielskich
  • reprezentowanie klienta w trakcie postępowań przedsądowych i sądowych
  • reprezentowanie klienta przed organami rejestrowymi, także Krajowym Rejestrem Sądowym
  • przygotowanie opinii prawnych, tworzenie umów gospodarczych oraz negocjacje

Wieloletnia obecność na rynku pozwoliła nam na dokładne poznanie mechanizmów prawa gospodarczego w praktyce i zdobycie bezcennego doświadczenia. W przypadku każdego podmiotu gospodarczego możemy przeprowadzić audyt, który pozwoli nam na zapoznanie się z problemami przedsiębiorstwa i zaproponowanie optymalnych rozwiązań z zakresu naszej działalności.Oferowana przez nas obsługa prawna firm obejmuje również skup zadłużonych spółek oraz sprzedaż gotowych spółek. Jesteśmy w stanie płynnie przeprowadzić naszych klientów przez skomplikowany proces przeniesienia praw do spółki, co pozwala zaoszczędzić im mnóstwo czasu i nerwów, a także odzyskać część zainwestowanych pieniędzy.W imieniu klientów zajmujemy się również windykacją wierzytelności, doradzamy i reprezentujemy w sporach z innymi przedsiębiorcami, przed sądami i urzędami. Na nas zawsze można liczyć. Udzielamy pomocy prawnej zarówno w konkretnych projektach biznesowych, jak i w ramach stałych umów doradczych – jesteśmy w tej kwestii elastyczni.Nasi doradcy są doskonałymi specjalistami prawa gospodarczego i handlowego. Cechuje ich duża wiedza, lata praktyki, wytrwałość i kreatywność. Dzięki temu nasi klienci mogą liczyć za każdym razem na usługi bardzo wysokiej jakości.

Skontaktuj się z nami!

Adres: